Username: Pass: Daftar!
* *
Rabu, 23 July 2014, 26 Ramadhan 1435
Utara Online Portal Rakyat Malaysia: Forums

UtaraOnline.net :: View topic - Generasi Muda Terengganu Generasi Terbodoh Sepanjang Zaman?
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Generasi Muda Terengganu Generasi Terbodoh Sepanjang Zaman?

 
Post new topic   Reply to topic    UtaraOnline.net Forum Index -> Isu Politik Terkini
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Macho_Man
Junior Member


Joined: Jan 01, 2009
Posts: 168

PostPosted: Sat Mar 10, 2012 12:08 pm    Post subject: Generasi Muda Terengganu Generasi Terbodoh Sepanjang Zaman? Reply with quote











Back to top
View user's profile Send private message
Macho_Man
Junior Member


Joined: Jan 01, 2009
Posts: 168

PostPosted: Sat Mar 10, 2012 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.facebook.com/pages/Untung-lah-kau-dapat-TIPU-aku-/155994887798608?sk=wall&filter=1

http://www.facebook.com/pages/Sekali-Ko-Tipu-Aku-Sampai-Bila-Bila-Aku-Ingat/146594165397915

http://www.facebook.com/AkuBenciKau

http://www.facebook.com/pages/malas-la-aku-nak-layan-ko-yg-sewel-ni/139696336102625?sk=wall&filter=1

http://www.facebook.com/pages/Dok-rok-chetong/109111185840893?sk=wall&filter=1

http://www.facebook.com/pages/Malas-aku-layan-ke-mu-bodokalu-aku-layan-ke-mu-bododgn-aku2-jadi-bodo/118331514913174?sk=wall&filter=1

http://www.facebook.com/pages/Pale-bapokk-mung/196692823703319?sk=wall&filter=1

http://www.facebook.com/pages/Base-sekoloh-lembu/150353041697024?sk=wall&filter=1
Back to top
View user's profile Send private message
katoB
Ahli Berjasa
Ahli Berjasa


Joined: Jul 10, 2008
Posts: 6516

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 11:14 am    Post subject: Reply with quote

tajuk tu keterlaluan lah... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
zaminc
Krew Super Mod


Joined: Mar 24, 2008
Posts: 3435
Location: Far North

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

katoB wrote:
tajuk tu keterlaluan lah... Laughing


macho man ni dah semacam la... errr teman edit sket tajuk Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
katoB
Ahli Berjasa
Ahli Berjasa


Joined: Jul 10, 2008
Posts: 6516

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 4:59 pm    Post subject: Reply with quote

hari ni aku jumpa geng tok2 imam dan tok2 bilal seluruh negeri trangganu naik bas 6 biji semuanya mai 'kursus' kat putrajaya......tok2 imam negeri lain tak mai ka..... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
al_madd
Platinum Member
Platinum Member


Joined: Aug 03, 2008
Posts: 5680
Location: belah utara....

PostPosted: Mon Mar 19, 2012 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

sabar machoman.. Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
makcik
Ahli Berjasa
Ahli Berjasa


Joined: Jan 14, 2009
Posts: 7607

PostPosted: Thu Mar 22, 2012 11:57 am    Post subject: Reply with quote

tajuk ni boleh menimbulkan kemarahan 3 abdul Smile
Back to top
View user's profile Send private message
katoB
Ahli Berjasa
Ahli Berjasa


Joined: Jul 10, 2008
Posts: 6516

PostPosted: Thu Mar 22, 2012 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

provakasi geng muda agar bangun dari tidor.... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
mahafiraun
Gold Member
Gold Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 1055

PostPosted: Wed Apr 11, 2012 8:18 am    Post subject: Reply with quote

Macam ayam yang liar selepas dikurung dan beranak pinak dah lupa terbang dan makan di beri orang.Kalau tidak kebulur macam haiwan circus dan zoo. Ini lah nasib belia Tganu.
Back to top
View user's profile Send private message
katoB
Ahli Berjasa
Ahli Berjasa


Joined: Jul 10, 2008
Posts: 6516

PostPosted: Thu Apr 12, 2012 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

sampai bila nak menipu.....duit nak longgok kawasan lain jugak...kali ni trangganu insyallah dapat balik..... Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    UtaraOnline.net Forum Index -> Isu Politik Terkini All times are GMT + 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
PANDANGAN DALAM LAMAN INI TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & PENTADBIRAN UO
Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan. Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk penyebaran bahan tulisan oleh pihak pengunjung. (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)
2008 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda dibenarkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
PENAFIAN:- UtaraOnline tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.