Username: Pass: Daftar!
* *
Isnin, 24 November 2014, 2 Safar 1436
Utara Online Portal Rakyat Malaysia: Forums

UtaraOnline.net :: View topic - Mahasiswa2 Malaysia Otak Lembu. Bodoh mcm Anjing!
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Mahasiswa2 Malaysia Otak Lembu. Bodoh mcm Anjing!

 
Post new topic   Reply to topic    UtaraOnline.net Forum Index -> Isu Politik Terkini
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Macho_Man
Junior Member


Joined: Jan 01, 2009
Posts: 168

PostPosted: Wed Mar 07, 2012 7:47 pm    Post subject: Mahasiswa2 Malaysia Otak Lembu. Bodoh mcm Anjing! Reply with quote





[img]http://www.imageuploads.net/ims/pic.php?u=27303YCHQn&i=155574[/img]



Mahasiswa2 Malaysia Otak Lembu. Bodoh mcm Anjing Memang Wajib Mengundi Barisan Nasional Dan UMNO pada PRU Ke-13...

Mahasiswa2 Malaysia Otak Lembu, Bodoh mcm Anjing sangat berguna untuk Pemimpin2 Barisan Nasional Dan UMNO.... '' Transformasi Berjaya "
Back to top
View user's profile Send private message
Namatimangan09
Gold Member
Gold Member


Joined: Apr 22, 2009
Posts: 1044

PostPosted: Thu Mar 08, 2012 1:15 am    Post subject: Reply with quote

Seuatu yang tak betul tentang ajaran dalam UMNO....
Back to top
View user's profile Send private message
panzer
Wartawan UO
Wartawan UO


Joined: Oct 22, 2008
Posts: 5755

PostPosted: Thu Mar 08, 2012 10:03 am    Post subject: Reply with quote

sebenarnya majority pelajar u adalah penentang umno..tetapi akibat di tindas dan di ugut...mereka diam saja..

ini semua bermula era tdm..beliau lah punca segala nya...
dulu semua establish university seperti upm,um dan ukm adalah anti umno..
tdm nampak ini semua...bermula lah penindasan dan ugutan berlaku..
semua vc di tukar kapada yang totok umno..
Back to top
View user's profile Send private message
mahafiraun
Gold Member
Gold Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 1055

PostPosted: Tue Mar 13, 2012 8:43 pm    Post subject: Reply with quote

Dimana kebodohan nya. Berdemo adalah hak rakyat yang merdeka untuk meluahkan pandangan. Beri ruang untuk meluahkan pandangan. Kalau Inggeris yang kafir beri ruang untuk Melayu meluahkan pandangan tentang isu Malayan Union,kenapa Melayu yang Islam menafikan hak itu.

Kerana menganggap berdemonstrasi bodoh,maka itu lah tanah KTM di Spore jatuh kapada negara Cina Spore dan pulau Spore jatuh kapada kafir Lee kUan Yew.NA sebut terlalu banyak,seandainya Melayu jenis acuan UMNO kes lembu Syarizat pun tertutup bersama kesa PKFZ.

Melayu didekkan UMNO cuma berani berdemo atas arahan Tuan2 mereka dalam isu remeh temeh. Di harap Hj NAjib berdebat dengan DSAI tentang Lynas dan FELDA dan PPSMI.
Back to top
View user's profile Send private message
katoB
Ahli Berjasa
Ahli Berjasa


Joined: Jul 10, 2008
Posts: 6516

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 11:01 am    Post subject: Reply with quote

hebat budak umno tu , jihad lawan tok guru....chek tengok budak mana kita nak buat solat hajat ni.... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
KONGKIAK
Junior Member


Joined: Mar 21, 2012
Posts: 82
Location: di dalam pemikiran anda

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

salam semua.....

hmmm....

pada pendapat teman....

tak semua mahasiswa kat malaysia ni bodoh....

jangan main borong jer....

jangan main maki seranah jer....

mahasiswa adalah manusia yang celik.....

mereka tidak mudah diperkotak - katikkan oleh pihak mana pun....

tak kira pihak pr mahu pun bn....

oleh sebab itu teman menyokong penuh....

jika mahasiswa membuat tunjuk perasaan membantah pihak pr mahu pun bn....

pr kena bijak jika berhadapan dengan mahsiswa nih....

jangan dok ikut cara umnobn....

hancur punah lah nanti....

wallahua'lam.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    UtaraOnline.net Forum Index -> Isu Politik Terkini All times are GMT + 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Forums ©
PANDANGAN DALAM LAMAN INI TIDAK SEMESTINYA MENUNJUKKAN SIKAP WEBMASTER & PENTADBIRAN UO
Dasar Kami : Menyiarkan semua email pengunjung tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan. Pihak kami tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk penyebaran bahan tulisan oleh pihak pengunjung. (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan. Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat)
2008 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda dibenarkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami.
PENAFIAN:- UtaraOnline tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.